Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål. Finner du ikke det du leter etter kan du ta kontakt med vår kundeservice via e-post på post@trenher.no, du vil få svar innen neste virkedag.


Hvor raskt kan jeg starte treningen etter innmelding?

Du kan starte treningen umiddelbart etter innmelding ved å bruke en personlig adgangskode som du får tilsendt via sms straks etter innmelding. Denne koden virker i 14 dager. Personlig adgangsarmbånd ligger inne på TrenHer-sentrene. Du aktiverer et armbånd ved å lese nummeret som står på innsiden av armbåndet, og skrive det inn på din personlige «Min Side» på TrenHer.no. Velg Endre og deretter Armbånd i menyen øverst til høyre på Min Side. Dette armbåndet fungerer som nøkkel til inngangsdøren, verdiskapene og garderobeskapene på senterne. Armbåndet fungerer både på Nardo og Angelltrøa. Dersom du mister et armbånd kan du opprette nytt. Det koster 79,- å erstatte et mistet armbånd. Det er mulig å knytte maks ett armbånd til et medlemskap. OBS! Starter nummeret med «0», vil «0» forsvinne etter båndet er registrert.


Fra når gjelder første avdrag?

Treningsavgiften betales forskuddsvis, og første avdrag gjelder fra innmeldingsdag til samme dag i neste måned.

Kan jeg trene på andre TrenHer treningssentre enn hovedsenteret mitt?

Ja, med medlemskap hos TrenHer har du tilgang til alle våre TrenHer treningssentre.


Hvilken aldersgrense har dere på sentrene?

Aldersgrensen er 14 år, regnet fra det året man fyller 14.


Når er det mest folk på senteret?

Informasjon om dette finner du på Min Side.


Tilbyr dere personlig trener (PT) på sentrene?

Ja, vår kjære PT Bente Bremseth tilbyr veildening på alle våre sentre.
Ta kontakt om du ønsker mer informasjon, eller les mer her.

Bente@nutritus.no
924 17 114


Jeg har mistet adgangsarmbåndet mitt, hva gjør jeg?

Om du har mistet adgangsarmbåndet ditt sender du en e-post til post@trenher.no med informasjon om at du har mistet adgangsarmbåndet. Innen neste virkedag vil du da få tilsendt en kode du kan benytte for å komme deg inn på senteret for å finne deg et nytt adgangsarmbånd.

På Angelltrøa finner du nye armbånd midt i lokalet på den rosa søylen, mens på Nardo finner du armbåndene ved omkledningsrommene. Aktiver båndet inne på «Min side» på trenher.no ved å lese nummeret som står på innsiden av armbåndet. Velg Endre og deretter Armbånd i menyen øverst til høyre på Min Side. Dette armbåndet fungerer som nøkkel til inngangsdøren, verdiskapene og garderobeskapene på senterne. Armbåndet fungerer både på Nardo og Angelltrøa. Det koster kr 79,- å erstatte et mistet armbånd. OBS! Starter nummeret med «0», vil «0» forsvinne etter båndet er registrert.


Er det mulig å få en prøvetime hos TrenHer?

På TrenHer har vi en svært lav pris uten bindingstid. Dette medfører at prøvetimer ikke etterspørres i stor grad. Om du vil se hvordan vi har det på sentrene våre, kan du gjerne kontakte oss via vår Facebookside for nærmere avtale.


Hvordan sier jeg opp medlemskapet mitt?

Om du ønsker å si opp medlemskapet, send oss en mail på post@trenher.no. Siste betaling vil skje i samme måned som medlemskapet avbestilles.


Hvilket treningsutstyr har dere?

Vi har mye av det samme tilbudet på begge sentrene, men antallet variere noe. Informasjon om dette kan du også finne her. Vi har blant annet:

– Tredemøller
– Ellipsemaskiner
– Romaskiner concept 2
– Skierg
– Spinningsykler
– Lårpress
– Brystpress
– Skulderpress
– Lårstrekk
– Legextension
– Benkpress
– Armcurl
– Power cage
– Half cage
– Dibs-stativ (Angelltrøa)
– Death lift (Angelltrøa)
– Hip trust (Angelltrøa)
– Justerbare benker
– Smithmaskin
– Slynger
– Ribbevegg
– Plyometriske kasser
– Crossfit-rigg (monkeybar/shin-dips) (Nardo)
– Frivekter
– Kettlebells
– Medisinballer
– Fastmonterte stenger


Hva er Myworkout Go?

Som medlem av TrenHer tilbyr vi deg helse- og treningsappen Myworkout GO.

Med helse- og treningsappen Myworkout GO får du maksimalt utbytte av treningen din. Appen for er den raskeste veien til god helse og bedre fysisk form. Treningen vi anbefaler er enkel å gjennomføre og har dokumentert effekt på din helse. Appen gir deg en personlig helseevaluering og viser fremgangen av treningen. Få mer energi og overskudd i hverdagen.

Med Myworkout GO får du:
-Veiledning til effektiv helsefremmende trening
-Vitenskapelig måling av VO2max og biologisk alder
-Aktivitetsmåler med registrering av HIT-minutter


Alle medlemmer har fått tilsendt en sms med invitasjon til appen. Om du ikke har fått den kan du sende en mail til post@myworkout.no, si hvilket treningssenter du er medlem på og de vil ordne tilgang for deg.

Mer info om Myworkout GO finner du her!

Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272