Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål. Finner du ikke det du leter etter kan du ta kontakt med vår kundeservice via e-post på post@trenher.no, du vil få svar innen neste virkedag.

Hvor raskt kan jeg starte treningen etter innmelding?

Du kan starte treningen umiddelbart etter innmelding ved å bruke en personlig adgangskode som du får tilsendt via sms straks etter innmelding. Denne koden virker i 14 dager. Personlig adgangsarmbånd ligger inne på TrenHer-sentrene. Du aktiverer et armbånd ved å lese nummeret som står på innsiden av armbåndet, og skrive det inn på din personlige «Min Side» på TrenHer.no. Velg Endre og deretter Armbånd i menyen øverst til høyre på Min Side. Dette armbåndet fungerer som nøkkel til inngangsdøren, verdiskapene og garderobeskapene på senterne. Armbåndet fungerer både på Nardo og Angelltrøa. Dersom du mister et armbånd kan du opprette nytt. Det koster 79,- å erstatte et mistet armbånd. Det er mulig å knytte maks étt armbånd til et medlemskap. OBS! Starter nummeret med «0», vil «0» forsvinne etter båndet er registrert.

Fra når gjelder første avdrag?

Treningsavgiften betales forskuddsvis, og første avdrag gjelder fra innmeldingsdag til samme dag i neste måned.

Jeg har mistet adgangsarmbåndet mitt, hva gjør jeg?

Om du har mistet adgangsarmbåndet ditt sender du en e-post til post@trenher.no med informasjon om at du har mistet adgangsarmbåndet. Innen neste virkedag vil du da få tilsendt en kode du kan benytte for å komme deg inn på senteret for å finne deg et nytt adgangsarmbånd.

På Angelltrøa finner du nye armbånd midt i lokalet på den rosa søylen, mens på Nardo finner du armbåndene ved omkledningsrommene. Aktiver båndet inne på «Min side» på trenher.no ved å lese nummeret som står på innsiden av armbåndet. Velg Endre og deretter Armbånd i menyen øverst til høyre på Min Side. Dette armbåndet fungerer som nøkkel til inngangsdøren, verdiskapene og garderobeskapene på senterne. Armbåndet fungerer både på Nardo og Angelltrøa. Det koster kr 79,- å erstatte et mistet armbånd. OBS! Starter nummeret med «0», vil «0» forsvinne etter båndet er registrert.

Hvordan sier jeg opp medlemskap?

Du kan når som helst stoppe medlemskapet på Min Side på trenher.no. Det påløper ett trekk etter oppsigelsen.

Når er det mest folk på senteret?

Inne på «Min side» kan du se oversikt over typiske topper over antall medlemmer som er på senteret til enhver tid.

Hva er aldersgrensen?

Aldersgrensen er 14 år, regnet fra det året man fyller 14.

Hvilket treningsutstyr har dere?

Vi har mye av det samme tilbudet på begge sentrene, men antallet variere noe. Vi har blant annet:

Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272