Myworkout GO – få mer effekt av din trening

Konkurranse!

Redd for å ramle ut av treningsrutinen nå som sentrene stenger igjen (for alle over 20 år)?

Her skal du få en enkel og motiverende måte å opprettholde formen på 👇

Myworkout inviterer alle medlemmer av TrenHer til en morsom aktivitetskonkurranse 🤩

Konkurransen er nokså enkel. Det handler om å sanke poeng for sin egen del, men også for laget ditt sin del. Du får ett poeng for hvert aktive minutt med appen Myworkout Go. Ikke nok med det, du får også 4 poeng for hvert minutt du befinner deg i en andpusten intensitetssone. Vi kaller det HIT-minutter. Hvis du klarer å fylle ukeshjulet med 32 HIT-minutter per uke er du også med i trekningen av gavekort fra Peak Performance, Löplabbet og XXL.

Lagene deles etter kjønn og det senteret du trener mest ved. Bli med på en skikkelig “jentene mot gutta” og “Nardo mot Angelltrøa”-kamp 👊

Følg bare den linken som passer deg best og du er med:

Jentelaget NARDO 👱‍♀️

Guttelaget NARDO 👨🏻

Jentelaget ANGELLTRØA 👱‍♀️

Guttelaget ANGELLTRØA 👨🏻

Konkurransen starter 6.juni og varer til og med søndag 3.juli.

Hva venter du på? Finn ditt lag og bli med 👏


Myworkout GO

Myworkout GOSom medlem i TrenHer får du gratis premiumtilgang til treningsappen Myworkout GO!

  •  Passer perfekt til gåturer, løping og sykling
  • Evaluer dine treningsøkter
  • Treningsprogram tilpasset din kondis
  • Få informasjon om din helse

Kom i gang – slik gjør du:

    1. Når du blir medlem i TrenHer får du en invitasjon fra Myworkout på e-post/sms. Klikk på linken i invitasjonen og fyll i skjema for å registrere deg.
    2. Etter registrering vil du motta en velkomstmail. Klikk på linken i mailen for å laste ned Myworkout GO på din iPhone eller Android-telefon.
    3. Start appen og logg inn med e-postadressen og brukernavnet du registrerte din konto med. Begynn å trene!

Effektiv trening basert på verdenskjent forskning

Myworkout GO er basert på verdenskjent forskning av professorer i medisin, Jan Hoff og Jan Helgerud, fra det Nobelprisvinnende (2015) medisinske fakultet ved NTNU. Treningen gjennomføres ved å utføre en treningsøkt med 4×4-intervaller.

Denne treningsmetoden har vist seg å være den mest effektive treningsformen for både prestasjon og helse. Metoden er basert på 25 års forskning og hundrevis av studier på alt fra hjertepasienter til noen av våre mest fremgangsrike idrettsutøvere.

Den første appen som måler VO2max og biologisk alder

Maksimalt oksygenopptak (VO2max) og biologisk alder er de viktigste parametrene for å måle fysisk helse som vi kjenner til i dag. Myworkout er den første appen som måler VO2max og biologisk alder. Basert på disse parametrene beregner appen din helsestatus og ditt prestasjonsnivå, og måler din fremgang etter hver treningsøkt.

Enkel og effektiv trening, tilpasset ditt nivå

4×4-metoden er enkel og kan tilpasses alle nivåer. Treningen gjennomføres i en motbakke utendørs eller på en tredemølle og du velger selv om du ønsker å løpe, gå, sykle eller noe annet. En treningsøkt tar kun 34 minutter og det er ikke behov for utstyr. Du trenger heller ikke å ta deg helt ut for å få effekt av treningen, noe som gjør at denne treningsmetoden vil passe for de aller fleste, uavhengig av fysisk form.

Appen gir deg veiledning i hvordan du gjør, alt du trenger å gjøre er å trykke ”start” og begynne treningen. Underveis i treningsøkten vil en stemme gi deg beskjed når du skal starte intervallene med høy intensitet, og når du skal roe ned for de aktive pausene.

Bli inspirert – les brukerhistorier og blogg her!

 

Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272