Myworkout GO – få mer effekt av din trening

Myworkout GOSom medlem i TrenHer får du gratis premiumtilgang til treningsappen Myworkout GO!

  • Passer perfekt til gåturer, løping og sykling
  • Evaluer dine treningsøkter
  • Treningsprogram tilpasset din kondis
  • Få informasjon om din helse

Kom i gang – slik gjør du:

    1. Når du blir medlem i TrenHer får du en invitasjon fra Myworkout på e-post/sms. Klikk på linken i invitasjonen og fyll i skjema for å registrere deg.
    2. Etter registrering vil du motta en velkomstmail. Klikk på linken i mailen for å laste ned Myworkout GO på din iPhone eller Android-telefon.
    3. Start appen og logg inn med e-postadressen og brukernavnet du registrerte din konto med. Begynn å trene!

Effektiv trening basert på verdenskjent forskning

Myworkout GO er basert på verdenskjent forskning av professorer i medisin, Jan Hoff og Jan Helgerud, fra det Nobelprisvinnende (2015) medisinske fakultet ved NTNU. Treningen gjennomføres ved å spore HIT-minutter. Enten som 4×4-intervaller, eller annen valgfri aktivitet i appen.

Denne treningsmetoden har vist seg å være den mest effektive treningsformen for både prestasjon og helse. Metoden er basert på 25 års forskning og hundrevis av studier på alt fra hjertepasienter til noen av våre mest fremgangsrike idrettsutøvere.

Den første appen som måler VO2max og biologisk alder

Maksimalt oksygenopptak (VO2max) og biologisk alder er de viktigste parametrene for å måle fysisk helse som vi kjenner til i dag. Myworkout er den første appen som måler VO2max og biologisk alder. Basert på disse parametrene beregner appen din helsestatus og ditt prestasjonsnivå, og måler din fremgang etter hver treningsøkt.

Bli inspirert – les brukerhistorier og blogg her!

Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272