Om oss

TrenHer er nye og topp moderne treningssenter med sentral beliggenhet i Trondheim. TrenHer er døgnåpent med gratis parkering hver dag året rundt.

TrenHer har satt seg som mål om å gjøre treningssenterbransjen sterkere, ved å utvikle et nyttig og motiverende treningstilbud basert på NTNU-forskning og teknologi.

Inkludert i medlemskapet på TrenHer får du premium medlemskap til treningsappen Myworkout GO. Den finnes både for Android og Iphone. Med denne appen får du testet din biologiske alder på en veldig enkel og presis måte. Etterhvert som du trener så ser du at biologiske alder går nedover. Det er motiverende. Og etterhvert som du blir i bedre form ser du at din VO2max (VO2max = ditt maksimale oksygenopptak) øker.  Myworkout GO er den første appen som kan måle dette med vitenskapelig presisjon.

Løsningen som TrenHer utvikler tilbys også til andre treningssentre, for å hjelpe dem å nå ut til flere potensielle medlemmer. Det langsiktige målet til det trønderske selskapet som står bak TrenHer, er å løse det internasjonale inaktivitetsproblemet, som omfatter 80% av befolkningen og som ifølge WHO tar flere liv enn røyking (3,2 millioner årlig på verdensbasis).

Som medlem av TrenHer vil du kunne trene når du vil, hvordan du vil og hvor ofte du vil. Og det til kun kr 249,- pr mnd. Du slipper både bindingstid og innmeldingsavgift. Dersom du ønsker hjelp til å sette opp et treningsprogram har vi egen treningsklinikk å tilby (egne priser).

TrenHer er rimeligst i Trondheim. Dette er blitt mulig blant annet fordi vi har valgt å gå for tørrgarderobe i stedet for våtgarderobe. Det har vi løst med skifterom og garderobeskap. TrenHer er ubemannet med digitalt tilgjengelig kundeservice på post@trenher.no og Facebook.

TrenHer eies av Myworkout AS.

Sportslig hilsen,

Bjarne Kosberg
Senterleder

Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272