Gunstige medlemskap for bedrifter og idrettslag.

For kun kr. 299,- per måned får medlemmet;

Medlemskap på treningssenter for ansatte

Bedrift – Skreddersydde avtaler

TrenHer har en enkelt og fleksibelt system som gjør at vi kan skreddersy avtalen etter bedriftens ønsker.

Velg hvor mye av medlemsavgiften som skal sponses av bedriften, og om spons skal være betinget bruk av treningstilbudet (for eksempel minimum 4 ganger per måned). Fakturaen baseres automatisk på bedriftens valg og en besøksrapport viser hvor mye de ansatte bruker treningssenteret blir sent ut hver måned. 

I samarbeid med Treningsklinikken.no kan vi også tilby en praktisk og teoretisk innføring for ansatte i effektiv trening for helse og prestasjon.

Idrettslag – Styrke og kondisjon for økt prestasjon

TrenHer tilbyr teoretisk og praktisk innføring i forskningsbasert styrke- og kondisjonstrening for økt prestasjon i idretten. Instruksjonen er internasjonalt anerkjent og benyttes av olympiske medaljevinnere i individuelle idretter, og av flere av verdens mest meritterte fotball- og håndballspillere og lag. Tilbudet gjelder for alle aldersgrupper og kan leveres for grupper opptil 50 personer. I tillegg til faglig innføring, praktisk opplæring og tilgang til topp moderne og kvalitetssikrede fasiliteter får hver enkelt utøver sin egen premium brukerkonto i Myworkout GO for å måle sin personlige treningsfremgang. Ta kontakt for tilbud.

Bli kontaktet av oss

Sendt

Takk for din henvendelse!

Vi tar kontakt med deg så snart som mulig.

Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272