Treningsklinikk

Treningsklinikken.no holder til på TrenHer Angelltrøa.
En rekke pasientgrupper, og personer i risikogrupper, har godt utbytte av å inkludere effektiv trening i sin behandling.

Treningsklinikken.no er utviklet i samarbeid med ledende spesialister innenfor trening og helse, og har en vitenskapelig tilnærming til trening som behandling. Derfor kan vi garantere fysisk framgang. I flere tilfeller kan trening fungere som medisinering. Vår behandlingen består av å kartlegge hver pasient sitt behov gjennom forskjellige tester. Deretter tilpasses en behandling basert på hvert enkelt pasient sine resultater.

Treningen består av dokumentert effektiv utholdenhetstrening og styrketrening. Treningen kan utføres av alle etter å ha fått klarsignal fra fastlegen. Basert på eksisterende forskning kan man etter 24 treningsøkter forvente å øke fysisk kapasitet med opptil 50%. Samtidig er det vist at risikoen for utvikling av livsstilsrelaterte sykdommer kan reduseres med opptil 25%.

Fra venstre: Sykepleier Hanne  B. Dahl, fysioterapeut og treningsfysiolog Håvard Haglo og spesialvernepleier Even Eriksen. Sammen med seg har de flere fysioterapeuter, professorer i medisin og leger.
Alle rettigheter forbeholdt Myworkout AS, Org nr 912 663 272